Maak kennis met het Palton team

Met een hecht team vol ervaring, passie en professionaliteit gaan wij aan de slag voor al onze klanten. We zetten ons 100% in om de beste oplossing te vinden voor de belangen van iedere klant. Of u nu onroerend goed wil kopen, verkopen, huren of verhuren, het Palton Vastgoedmakelaars team staat klaar om u te begeleiden bij het gehele proces. We hechten dan ook enorm veel belang aan een persoonlijke en professionele aanpak. Met een netwerk in de Kempen, weten wij als geen ander hoe we u kunnen helpen met uw (potentieel) eigendom.

Maak gerust een afspraak en kom eens langs op een van onze kantoren. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Kristel Simkens

Kristel Simkens

Erkend Vastgoedmakelaar BIV 501290

GEEN VERRASSINGEN

"Empathie, dat is de sleutel tot succes in de verkoop. Want mensen kopen écht van mensen en niet zomaar van een website. Ik vind het daarom belangrijk dat eigenaars precies weten wat ze mogen verwachten als ze de stap zetten tot verkoop. Ik help mijn klanten hun verleden om te zetten in een mooie nieuwe toekomst en werk daarom al 20 jaar vol enthousiasme aan een optimale beleving voor zowel kopers al verkopers."

BIV 501290 - België

Judith Tuerlings

Judith Tuerlings

Kantoorverantwoordelijke Poppel

PASSIE VOOR VASTGOED

"Natuurlijk is het mooi meegenomen dat uw woning potentieel uitstraalt en het een correct prijskaartje heeft, maar het is als verkoper minstens zo belangrijk om gehoord te worden. Mijn ervaring heeft me geleerd dat op een menselijke manier communiceren tijdens het verkoopproces nodig is om het beste resultaat te behalen. Met mijn enthousiaste aanpak én met de feilloze service van Palton, heb ik al veel mensen blij mogen maken en hoop ik dan nog jaren te doen."

Guy Van Alsenoy

Guy Van Alsenoy

UW VERTROUWDE ADVISEUR

“Ja, onroerend goed (ver)kopen is inderdaad een people business. Dit komt omdat het kopen of verkopen van een woning voor de meeste mensen een belangrijke financiële en emotionele beslissing is, én het gaat om een complex proces dat de expertise en begeleiding van vastgoedprofessionals vereist.”


Norbert Mommers

Rik Van Steen

Commercieel Medewerker

KWALITEITSVOLLE SERVICE

"Het creëren van een optimale ervaring voor zowel kopers als verkopers en de klanten helpen hun verleden om te zetten in een mooie, nieuwe toekomst, dat is wat we bij Palton doen. Door middel van empathie en begrip creëren we een omgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Zo maken we van elke verkoop of verhuur en succesverhaal!"

Schatting Blijf op de hoogte